Friday, March 8, 2013

Nem a BMW miatt...

A hétköznapi, nem származási alapokon nyugvó egyik legismertebb előítélet kis hazánkban, hogy a BMW-sek (egy része) baromi nagy tapló. Mi van???

 
Időszak: 2013 február
 
Ezt ki szoktam kérni magamnak, mivel van vagy 7-8 BMW-s ismerősöm és 90%-uk a legnagyobb rosszindulattal sem nevezhető taplónak, tök normális és békés emberkék (mielőtt elfogultság gyanújába esem, szólok, hogy nekem másfajta autóm van :O)).
 
Szemlátomást nem a fenti körhöz tartozik az az úriember (?), aki a Mammut zsúfolt parkolójában véletlenül, nagy sietségében elfelejtette (=leszarta), hogy rajta kívül mások is léteznek. Nagyon jó verda ez a 335d, de mégsem akkora találmány, hogy ennyi hely kelljen neki... Sőt, akkora egót sem adhat, hogy valaki így viselkedjen. Vagy mégis?
 
Forrás: karacsattila.hu
Kíváncsi lennék, mit szólna, ha figyelmezteté valaki erre. Szerintem hasonló IQ reakciót várhatunk, mint attól a két pocakos köcsögtől, akik a minap kocsival elállták a bicikliutat az ELTE előtt és összeszólalkoztak egy ötvenkilós kerékpáros csajszival ("Told el a szekeret, mert megkergetlek!") - kíváncsi vagyok, hogy ha mondjuk Karacs Attila száll le a bicikliről, hogy viselték volna a stresszt ezek a férfiutánzatnak sem nevezhető, agresszív majmok.
 

Apró (dőlt) betű: azé csomószor - autósként és gyalogosként is - meggyűlik a bajom a KRESZ-t
nem ismerő vagy semmibe vevő bringásokkal, de ebben az esetben a lány szabályosan közlekedett, igénye jogos volt.
 
Nahh a szóban forgó béemvés és a két pocakos biztos (nem elég távoli) rokonok, vót gyerekszoba is, a tehén vót a radiátor :O)
 
No comment.
 
 

No comments:

Post a Comment