Friday, September 10, 2010

Buday Taekwon-Do klub

Kölyökkorom óta Taekwon-dózom. Valahogy részévé vált az életemnek, pedig alapvetően békés természerű vagyok :O) A klub, ahova járok, több tekintetben is elsőrangú: szakmailag jó minőségű edzések vannak, nincs tele izomagyú, pumpanyakú bunkóval és a társaságot is nyugodtan nevezhetjük közösségnek. Nnnna, ezek után úgy gondolom, hogy hirdetek egyet, ha már nincs jobb dolgom... :O)

Gyere te is edzeni! Amennyiben érdeklődsz a tradícionális, ám mégis hatékony harcművészetek iránt, köztünk a helyed!

Ízelítő az ország legjobb ITF Taekwon-do klubjának honlapjáról:

A Buday Taekwon-Do klub az ország 1977-ben alapított első Taekwon-Do klubjának (Központi Edzőterem) egyenes ági leszármazottja. A Központi Edzőteremben nevelte ki Harmat László, a Magyar ITF Taekwon-Do Szövetség megalapítója és elnöke a Szövetség vezetőedzőit, akik kemény munkával és kitartással építették fel saját klubjaikat az ország különböző pontjain. A Központi Edzőteremben 1995-ben az oktatás megszűnt (csak 2001. szeptemberében indult újra). A klubban lévő mestereknek és tanítványoknak két választásuk volt. Vagy beolvadnak egy másik klubba, vagy pedig új alapokra támaszkodva nyitnak egy edzőtermet, ahol a klubot a mester és tanítvány közti hierarchia, a Taekwon-Do etikettje és a tisztelet tartja össze. Ez utóbbi mellett döntve alapították meg még 1995-ben a Buday (ejtsd: Budáj!!! :-) ) Taekwon-Do klubot, mely továbbvitte a Központi Edzőterem hagyományait. Idővel szinte mindenki, aki egykor Központis volt, a Buday TKD klubba igazolt. 

Az első vezetőedző a küzdelmi országos bajnok Gábor Farkas lett, majd 1998 szeptemberétől Poós Péter vette át a klub irányítását. A klub hónapról hónapra gyarapodott, a tanulók fejlődtek, és a sikeres vizsgák mellett a számos hazai versenyen szerzett szép eredménnyel gazdagították a klubot, öregbítették hírnevét. 2001-től az edzéseket egy vadonatúj, nagy teremben, heti háromszor két órában tartjuk.

Egy rövid linkajánló:



Érdeklődni az alábbi elérhetőségeken lehet:
Telefon: +36(20)2248750

Jelentkezni edzésidőben is lehet kedden, csütörtökön és pénteken 18.30-20.30 óra között.

No comments:

Post a Comment