Sunday, December 30, 2012

Kajálda: Sushi Sei étterem értékelés

Néhány baráti és egy csomó netes pozitív visszajelzés után úgy döntöttünk, hogy szülinapi zabálást rendezünk ebben a japán étteremben.


Időszak: 2012 november
Hiba volt.
A kaja átlagos. Nem rossz, nem is különleges, úgy a háromnegyede japcsi, a negyede európai konyha (mit keres ez itt?), például bento boxhoz felszolgált trappista sajtos ződsaláta, ami otthon meg máshol rendben van és szeretjük, de mit keres itt? Sült krumpli és hamburger nincs?
Mind1, a kaja ehető, a nagyobb baj a hely hangulatával, illetve hangulattalanságával és a kiszolgálással van.
Az étterem felében nincs természetes fény. A burkolatok a szocreált idézik, amit az itt-ott megkopott falakra pingált / akasztott japán(os) képekkel próbálnak ellensúlyozni, kevés sikerrel. A helyiség hátsó részében levő asztaloknál folyamatosan a felső szintről lehallatszó tompa dübörgést lehet hallani (bowling?), amit megkoronáz a cseppet sem japán étteremhez illő idióta zene.
Miután betoltuk a kaját, kb. 30 percig senki sem jött oda, hogy mi az ábra. Persze mi elszórakoztattuk magunkat, de egy idő után kezdett unalmassá válni - főleg ezért az árért.
Kontakt:
Sushi Sei Új Udvar
1036 Budapest, Bécsi út 38-44.

Összegzés:
Sokkal jobb japán éttermek vannak Budapesten (pl. Fuji, Bambuszliget), menjetek inkább oda... Ez a hely a legnagyobb jóindulattal is csak átlagos.

Pontszám (figyelembe véve a kategóriát és a helyet)
5/10

No comments:

Post a Comment