Wednesday, September 8, 2010

Mozgolódásaim

Utazni jó, csak nem ártana egy jószívű nagybácsi a háttérben... Szerencsére pár éve már abban a helyzetben vagyok, hogy időről időre lehetőség nyílik elszakadni a hazai nyűgöktől, ilyenkor hátizsák és vigyorgás fel, meló + edzés + családom és egyéb állatfajták le, s csak egyvalami vár: az ismeretlen :O)

Most nincs időm itt elérzékenyülni meg filozofálgatni, majd megteszik a rokonaim és a pszichiáterem (hmmm... ;O)), egyszerűen csak be szeretném mutatni a TripAdvisor-os térképemet, amely az eddig általam bejárt helyeket tartalmazza:

"Hát jó nagy fehér foltok vannak még rajta" - mondhatnánk sokatmondóan (?) bólogatva, de ennyi élmény után, amely a fenti jelölések mögött rejtőzik, úgy érzem, hogy minden elhúzott szájat visszautasíthatok :O) A fehér foltokat pedig igyekszem legjobb tudásom szerint beszínezni...

A TripAdvisor portált egyébként jó szívvel tudom ajánlani, elég sok érdekes infót tartalmaz - bár számomra a fenti térkép az egyik legnagyobb vonzerő, amely simán belinkelhető egy egyszerű kódrészlettel, sőt a Facebook-on is odapakolható az egyik oldalsávra.
A hírlevelükkel azonban érdemes csínján bánni: elsőre annyi érdekes témát sikerült összeválogatnom, hogy a harmadik beérkező levelet már inkább kikukáztam, csak hogy időt nyerjek a többi időrabló elfoglaltságra. Vagyis kezeljük célzottan az infóhegyeket! Muhaha...

No comments:

Post a Comment